Praktisera hos oss

about-img
about-img
about-img
about-img

Är du intresserad av att praktisera hos oss?

Som praktikant hos AB ZAQ Consulting erbjuds du en roll där du aktivt medverkar i det dagliga arbetet och får handledning av AB ZAQ Consulting’s personal. Praktik, som i förlängningen syftar till fast anställning, är ett led i att rekrytera personal med rätt kvalifikationer och inställning. Under praktikperioden får du mycket god insyn i och kunskap om AB ZAQ Consulting’s arbete i löpande bokföring, löneberedning, fakturering och andra relaterade administrativa uppgifter. Vi arbetar med programsviten Vimsa och har regelbundna utbildningar. Som praktikant får du kunskap om företaget och verksamheten samt stöd i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

För att söka en praktikplats ser vi gärna att du:

  • Har en relevant utbildning eller dokumenterad erfarenhet från liknande jobb.
  • Har erfarenhet av att använda Visma, främst Visma Administration och VismaLön.
  • God datorvana (Windows, mejl, Word, Excel).
  • Goda språkliga kunskaper i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i engelska och andra främmande språk.
  • Redovisningserfarenhet från svenska företag.
  • Vi söker personer som är strukturerade, ordningsamma, analytiska med väl utvecklat siffersinne, lösningsfixerade och stresståliga. Eftersom du så småningom blir företagets ansikte utåt mot de kunder du ansvarar för bör du vara trevlig, förtroendegivande och socialt kompetent. På sikt bör du kunna arbeta självständigt och effektivt och gärna ta egna initiativ för att förbättra verksamheten. Vi värdesätter punktlighet och god arbetsmoral.

    Din ansökan skickas till: hr@zaqconsulting.com

Begär en konsultation

Vill du tala med en av våra finansiella rådgivare via telefon? Bara skicka dina uppgifter och vi kommer att vara i kontakt inom kort. Du kan också maila oss om du föredrar.